HERO Wellness Day Summer

Kesän 2020 monipuolisin treenipäivä nyt myynnissä!

15.8. Heron huippujengi täyttää koko Hietsun energiallaan, motivaatiollaan ja draivilla, josta kukaan ei halua jäädä paitsi!
Hero Wellness Day Summer -hyvinvointitapahtuma on suunnattu ihan jokaiselle, joka haluaa tulla treenaamaan, motivoitumaan, inspiroitumaan ja ennen kaikkea pitämään hauskaa! Sinun ei tarvitse olla entuudestaan Herolainen, mutta tämän päivän jälkeen taatusti HALUAT olla.

Päivä sisältää lukuisia eri treenipisteitä, luentoja ja workshoppeja eri alojen ammattilaisten johdolla! Nyt sinulla on mahdollisuus päästä alan kovimpien puhujien luennoille, tähtivalmentajien treeneihin j a parhaiden oppiin. Tästä päivästä saat energiaboostin koko loppuvuodeksi!

Meille tärkeintä on se, että tulet omana itsenäsi, juuri sellaisena kuin olet! Hero tarjoaa hyvinvointia, hyväksyntää ja yhteisöllisyydentunnetta ihan jokaiselle - olitpa sitten huippukunnossa tai vasta liikuntakärpäsen puremaa odottava aloittelija. Kerää koko kaveriporukka mukaan, tai tule yksin tututstumaan, ylittämään itsesi ja pitämään hauskaa!

HINTA 39€

Varmista paikkasi kesän kuumimpaan päivään! Lippuja rajoitetusti.

Tuote Hinta
HERO Wellness Day Summer 39,00 €
kpl
Kassalle

© HEROTREENI

  • INFO@HEROTREENI.FI